X
تبلیغات
رایتل

اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی

اولویت‌های سرمایه‌گذاری صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در استان‌های کشور به تفکیک موضوع به شرح زیر می باشد.

این اولویت ها در سال 1391  توسط دفتر امور صنایع کشاورزی معاونت آب و خاک و صنایع وزارت جهادکشاورزی به روز شده و به استان ها ابلاغ گردیده است.

لازم به ذکر است هریک از موارد فوق دارای روند اجرایی خاص می باشد که در بخش فرآیندهای سایت می توان روال مربوطه و مدارک و شرایط لازم را مشاهده نمود همچنین جهت اخذ تسهیلات در قالب کارگروه طرح توسعه بخش کشاورزی موضوعات در ستاد شهرستان که زیر نظر فرماندار تشکیل شده است مطرح و مورد تصویب قرار می گیرد. دبیرخانه ستاد مذکور که تسهیلات آن از محل اعتبارات قانون هدفمندی یارانه ها و توسط صندوق توسعه ملی تهیه شده است در مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ها مستقر می باشد.

اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان جیرفت و کهنوج

1)    فرآوری سیب زمینی و پیاز
2)    درجه بندی و بسته بندی سیب زمینی و پیاز
3)    درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
4)    خشک کردن ذرت
5)    انواع سرد خانه بویژه C.A و انبارهای فنی
6)    شوریجات و ترشیجات
7)    فرآوری سبزیجات
8)    بسته بندی و فرآوری خرما
9)    بازسازی و نوسازی واحدهای بسته بندی خرما
10)    فرآوری زیتون ( بجز کنسرو)
11)    فرآوری کنجد
12)    کود آلی و زیستی
13)    درجه بندی و بسته بندی مرکبات
14)    قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
15)    طرح توسعه انواع  فرآورده های لبنی نوین و بسته بندی های جدید
16)    بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیب زمینی
17)    بازسازی و نوسازی  سردخانه ها
18)    فرآوری و بسته بندی حنا
19)    کشتارگاه صنعتی دام و طیور
ملاحظات در این استان:
 -    فرآوری سبزیجات به جز رب گوجه فرنگی بلامانع می باشد.
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان هرمزگان1)    بازسازی و نوسازی و تکمییل واحدهای درجه بندی و بسته بندی خرما
2)    درجه بندی و بسته بندی  سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
3)    انواع سرد خانه
4)    فرآوری پیاز
5)    درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
6)    فرآوری سبزیجات بجز گوجه فرنگی و سیب زمینی
7)    ترشیجات و شوریجات
8)    فرآوری میوه
9)    فرآوری و بسته بندی خرما
10)    درجه بندی و بسته بندی مرکبات
11)    قططعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
12)    کشتارگاه صنایع دام ( در شمال استان)
13)    فرآورده های جدید شیلاتی
14)    کود آلی و زیستی
15)    بازسازی و نوسازی واحدهای کشتار گاه دام و طیور
16)    بازسازی و نوسازی انواع سردخانه
17)    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لنی
18)    فرآوری و تولید پودر و ژله از برگ آلوئه ورا
ملاحظات در این استان:
-    فرآوری سبزیجات به جز گوجه فرنگی و پیاز بلامانع می باشد
-    احداث واحد خوراک دام و طیور منوط به تجهیز خط به دستگاه پلیت ساز می باشد.

اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان لرستان1)    ذرت خشک کنی
2)    بازسازی و نوسازی واحدهای شالی کوبی
3)    ترشیجات و شوریجات
4)    فرآوری و بسته بندی انکور
5)    درجه بندی و بسته بندی گل و گیاه
6)    درجه بندی و بسته بندی سبزی، صیفی و محصولات گلخانه ای
7)    فرآوری سبزیجات ( بجز پیاز ، سیب زمینی و گوجه فرنگی)
8)    درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
9)    بسته بندی و فرآوری حبوبات
10)    فرآو.ری و بسته بندی خشکبار ( بویژه انجیر)
11)    طرح توسعه انواع فرآورده های لبنی نوین یابسته بندی های جدید با نگاه صادرات
12)    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
13)    انواع سردخانه بویژه  C.A و انبارهای فنی
14)    کود آلی و زیستی
15)    قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
16)    بسته بندی و انجماد آبزیان پرورشی
17)    بازسازی و نوسازی واحدهای کشتارگاه دام و طیور
18)    تبدیل ضایعات کشتارگاهی
ملاحظات در این استان:
-    در ارتباط با انجیر سایر فرآورده ها و بسته بندی نیز در نظر می باشد.
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان کهکیلویه و بویر احمد1)    درجه بندی، بسته بندی سبزی ، صیفی جات
2)    انواع سردخانه بویژه C.A و انبار های فنی
3)    ترشیجات و شوریجات
4)    بسته بندی یا فرآوری حبوبات
5)    فرآوری و بسته بندی انگور( سرکه ، آبغوره ، شیره ، قند، کشمش و ...)
6)    بسته بندی و فرآوری انواع خشکبار ( بویژه انجیر، میوه خشک ، گردو و...)
7)    انواع کودآلی ، زیستی و کود کمپوست
8)    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
9)    بسته بندی و انجماد آبزیان پرورشی
10)    تبدیل ضایعات گوشتی
11)    تولید و بسته بندی عرقیات ، اسانس ، نوشابه و ... گیاهی
12)    فرآوری میوه ( مربا، مارمالاد ، پوره ، لواشک ، حمیر ، شیره و قند و ...)‌
13)    بازسازی و نوسازی واحدهای فراوری زیتون
14)    بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
15)    بازسازی و نوسازی واحدهای کشتارگاه دام و طیور
16)    بازسازی و نوسازی سردخانه
17)    واحدهای تولید بستنی ، کشک پاستوریزه
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان کردستان1- فرآوری سیب زمینی
a.    درجه بندی و بسته بندی سیب زمینی و پیاز
b.    درجه بندی و بسته بندی سبزی ،صیفی و محصولات گلخانه ای
c.    بسته بندی حبوبات و خشکبار
d.    فرآوری و بسته بندی انگور
e.    انواع سردخانه بویژه C.A و انبار های فنی چند منظوره
f.    درجه بندی و بسته بندی گیاهان دارویی
g.    پودر عصاره مالت
h.    قطعه بندی، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
i.    فرآورده های گوشتی و غذاهای آماده
j.    بازسازی و نوسازی کشتارگارگاه دام و طیور
k.    کود آلی و زیستی
l.    کشتار گاه صنعتی دام
m.    درجه بندی و بسته بندی و فرآوری توت فرنگی
15- طرح توسعه انواع فرآورده های لبنی  نوین یا بسته بندی های جدید با نگاه صادرات
16-بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
17-بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیب زمینی
18-بازسازی و نوسازی سردخانه ها
19-بسته بندی تخم مرغ
20-خشک کردن ذرت
21-بسته بندی قارچ
اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان فارس1-    فرآوری سیب‌زمینی و پیاز
2-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سیب‌زمینی و پیاز
3-    اسانس و عرقیات گیاهی
4-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
5-    انواع سردخانه به ویژه CA و انبارهای فنی
6-    فرآوری سبزیجات ( از جمله سبزی خشک)
7-    فرآوری میوه ( از جمله میوه خشک )
8-    پسته پاک کنی.
9-    بسته‌بندی حبوبات ، خشکبار ( به ویژه انجیر )
10-    تبدیل ضایعات کشتارگاهی.
11-    کود آلی و زیستی
12-    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
13-    فرآوری و بسته‌بندی انگور
14-    فرآوری و بسته‌بندی انار
15-    فرآوری و بسته بندی خرما
16-    فرآوری و بسته بندی مرکبات
17-    بازسازی و نوسازی واحدهای بسته‌بندی خرما
18-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری زیتون.
19-    بازسازی و نوسازی واحدهای پسته پاک کنی.
20-    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی و صنایع تبدیلی برنج.
21-    بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور.
22-    کشتارگاه صنعتی دام.
23-    غذای آماده و ساندویج سرد
24-    بسته‌بندی یا فرآوری تخم‌مرغ
25-    غذاهای آماده از گوشت قرمز ، مرغ و آبزیان
26-    غذاهای آماده از گوشت قرمز ، مرغ و آبزیان
27-    فرآوری پر
28-    کنسرو زیتون
ملاحظات در این استان: -    میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمی‌باشد.
-    فرآوری سبزیجات به جز رب گوجه‌فرنگی بلامانع می‌باشد.
-    عرقیات گیاهی ، اسانس‌ها، عصاره و درجه‌بندی گل و گیاه در قالب کدهای مصوب می‌باشد.
-    در ارتباط با انجیر بسته‌بندی و سایر فرآورده‌های آن نیز در نظر می‌باشد.

اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان زنجان
1-    فرآوری پیاز و سیر و سیب‌زمینی
2-    درجه‌بندی و بسته‌بندی پیاز و سیب‌زمینی
3-    بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیب‌زمینی
4-    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی.
5-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری زیتون ( کنسر و روغن و ...)
6-    فرآوری زیتون ( به جز کنسرو )
7-    فرآوری و بسته‌بندی میوه
8-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
9-    فرآوری سبزیجات به جز گوجه‌فرنگی
10-    درجه‌بندی و بسته‌بندی و فرآوری انگور.
11-    تبدیل ضایعات کشاورزی.
12-    کود آلی و زیستی و ورمی کمپوست.
13-    انواع سردخانه به ویژه CA
14-    بسته‌بندی و فرآوری حبوبات.
15-    انبارهای فنی محصولات کشاورزی به ویژه سیب‌زمینی
16-    طرح توسعه انواع فرآورده‌های لبنی نوین و بسته‌بندی‌
17-    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
18-    انواع کنسرو یا بسته‌بندی‌های لبنی.
19-    انواع کنسرو با بسته‌بندی‌های نوین.
اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان خراسان‌رضوی1-    فرآوری پیاز و سیر ( خشک شده و پودر و ...)
2-    درجه‌بندی و بسته‌بندی پیاز و سیب‌زمینی
3-    درجه بندی و بسته‌بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
4-    فرآوری سبزیجات ( خشک کردن ، منجمد کردن و شوریجات و ... )
5-    فرآوری هندوانه و خربزه.
6-    درجه‌بندی و بسته‌بندی و فرآوری انار.
7-    انواع سردخانه به ویژه CA ( اتمسفر کنترل شده )
8-    درجه‌بندی و بسته‌بندی میوه.
9-    درجه‌بندی و بسته‌بندی گل و گیاهان زینتی
10-    بسته‌بندی و فرآوری انگور
11-    فرآوری زعفران
12-    تبدیل ضایعات کشتارگاهی.
13-    بسته‌بندی یا فرآوری تخم مرغ ( پورد ، مایع پاستوریزه و ...)
14-    کود آلی و زیستی
15-    احداث کشتارگاه صنعتی طیور ( در برخی از شهرستان‌ها )
16-    نوسازی و بازسازی کشتارگاه صنعتی طیور.
17-    بازسازی و نوسازی پسته پاک کنی.
18-    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی.
19-    بازسازی و نوسازی انبارهای سیب‌زمینی
20-    اسانس‌ها، عرقیات و عصاره گیاهی.
21-    تبدیل ضایعات کشاورزی.
22-    کشتارگاه صنعتی دام.
23-    بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور.
24-    طرح توسعه انواع فرآورده‌های لبنی نوین یا بسته‌بندی‌های جدید.
25-    بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی.
26-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انگور.
27-    بازسازی و نوسازی واحدهای بسته‌بندی زعفران.
28-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری میوه و سبزی.
29-    بازسازی ، نوسازی و توسعه سردخانه‌ها
30-    سردخانه‌های کوچک نگهدای میوه و سیب‌زمینی در محل مزرعه ( با ظرفیت حداکثر 1000 تن)
31-    عمل‌آوری میوه و سبزیجات
32-    تولید غذاهای آماده و نیمه آماده و ساندویچ سرد.
33-    بسته‌بندی مواد غذایی ( با روش اتمسفر کنترل شده و تحت خلاء)
34-    فرآوری پر
اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان تهران1-    فرآوری میوه ( به ویژه محصولات خشک شده ، اسلایس شده و ...)
2-    درجه‌بندی و بسته‌بندی گل و گیاه.
3-    درجه‌بندی و بسته‌بندی انواع میوه.
4-    انواع سردخانه به ویژه CA
5-    درجه‌بندی و بسته‌بندی پیاز و سیب‌زمینی
6-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای.
7-    تبدیل ضایعات و زائدات کشتارگاهی ( پودر استخوان و ...)
8-    کود آلی و زیستی
9-    فرآوری ضایعات کشتارگاهی.
10-    بسته‌بندی یا فرآوری تخم‌مرغ
11-    بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
12-    بازسازی و نوسازی انواع سردخانه
13-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری قارچ ، سبزیجات و میوه.
14-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری خشکبار و حبوبات.
15-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انواع گوشت.
16-    بسته‌بندی بهداشتی عسل
17-    پالیش موم کندوی زنبور عسل.
18-    بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور.
19-    غذاهای آماده و ساندویچ سرد
ملاحظات در این استان:میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمی‌باشد
اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان البرز1-    فرآوری میوه ( به ویژه محصولات خشک شده ، اسلایس شده و خمیری )
2-    فرآوری سبزیجات به جز گوجه‌فرنگی
3-    درجه بندی و بسته بندی انواع میوه و مرکبات
4-    انوا سردخانه به ویژه CA
5-    درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
6-    درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
7-    بسته بندی خشکبار
8-    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
9-    تبدیل ضایعات و زائدات کشتارگاهی ( پودر استخوان و ...)
10-    قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
11-    کود آلی و زیستی
12-    درجه‌بندی و بسته‌بندی گل و گیاه
13-    بازسازی و نوسازی انواع سردخانه
14-    بسته بندی و فرآوری تخم مرغ
15-    بازسازی و نوسازی کشتارگاه‌های دام و طیور
16-    غذاهای آماده و ساندویچ سرد
17-    بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور
ملاحظات در این استان :
 
- فرآوری سبزیجات به جز گوجه‌فرنگی ، پیاز و سیب‌زمینی بلامانع می‌باشد.
-    میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمی‌باشد.
اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان آذربایجان‌‌غربی1-    درجه‌بندی و بسته‌بندی پیاز و سیب‌زمینی
2-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزیجات و محصولات گلخانه‌ای
3-    فرآوری میوه
4-    ذرت خشک کنی
5-    فرآوری و بسته‌بندی انگور
6-    قطعه‌بندی، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
7-    بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
8-    بازسازی و نوسازی انواع سردخانه
9-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انگور.
10-    بسته‌بندی عسل
11-    کشتارگاه صنعتی دام و طیور.
12-    عرقیات واسانس گیاهی
13-    بسته‌بندی انواع بذر
14-    کود آلی و زیستی
15-    تولید غذاهای آماده گوشتی
16-    بسته‌بندی تخم‌مرغ
17-    بسته‌بندی و انجماد آبزیان پرورشی.
18-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری میوه و سبزی.
19-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری خوراک دام.
20-    بازسازی و نوسازی واحدهای انجماد و بسته‌بندی انواع گوشت.
21-    بازسازی و نوسازی واحدهای بسته‌بندی عسل
22-    سردخانه زیر صفر.

ملاحظات در این استان:
-    میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمی‌باشد.
-    احداث واحد بسته‌بندی بذر منوط به دریافت مجوز از موسسه ثبت و گواهی بذر می‌باشد.
-    عرقیات و اسانس‌های گیاهی  در قالب کدهای مصوب می‌باشد.
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان یزد1)    درجه بندی و بسته بندی سبزی، صیفی و محصولات گلخانه ای
2)    درجه بندی ، بسته بندی و فرآوری گیاهان دارویی
3)    انواع سردخانه ( بالای صفر، زیر صفر ، C.A)
4)    تولید و بسته بندی عرقیات گیاهی
5)    فرآوری سبزیجات بجز سیب زمینی و گوجه فرنگی
6)    فرآوری پیاز
7)    بسته بندی خشکبار
8)    کود آلی و زیستی
9)    بازسازی و نوسازی واحدهای پسته پاک کنی
10)    پسته پاک کنی
11)    درجه بندی ، بسته بندی انار
12)    فرآوری خرما
13)    قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
14)    تبدیل ضایعات کشتارگاهی
15)    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآْوری انگور
16)    بازسازی و نوسازی انواع سردخانه
17)    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
18)    فرآوری پر

ملاحظات در این استان:
* عرقیات گیاهی ، اسانسها، عصاره و درجه بندی گل و گیاه در قالب کدهای مصوب می باشد.

اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان مازندران
1)    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
2)    درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
3)    درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
4)    فرآوری سبزیجات بجر پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی
5)    ترشیجات و شوریجات
6)    سیلو و خشک کردن شلتوک
7)    تولید محصولات جدیداز برنج
8)    فرآوری و بسته بندی انار
9)    درجه بندی و بسته بندی مرکبات
10)    فرآوری مرکبات
11)    فرآوری و بسته بندی میوه
12)    فرآوری زیتون ( بجز کنسرو)
13)    انواع سردخانه ( سردخانه بالای صفر ، CA ، دومداره و زیر صفر)
14)    کود آلی و زیستی
15)    قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
16)    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لنبی
17)    بازسازی و نوسازی کشتارگاه صنعتی دام و طیور
18)    درجه بندی و بسته بندی قارچ خوراکی
19)    بسته بندی گلاب و عرقیات و اسانس گیاهی
20)    بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان گیلان1)    باز سازی و نو سازی واحدهای شالی کوبی
2)    فر آوری سبزیجات ( بجز پیاز و سیب زمینی و گوجه فرنگی)
3)    درجه بندی و بسته بندی مرکبات
4)    درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
5)    فرآوری ، درجه بندی، و بسته بندی میوه
6)    فرآورده های جدید از برنج
7)    روغن از سبوس برنج
8)    بسته بندی چای
9)    کافئین از ضایعات چای
10)    درجه بندی و بسته بندی گل و گیاه
11)    درجه بندی ، بسته بندی و فرآوری گیاهان دارویی
12)    تبدیل ضایعات کشاورزی
13)    درجه بندی و بسته بندی انار شیرین و فرآوری انار ترش
14)    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری زیتون
15)    انواع سردخانه
16)    کود آلی و زیستی
17)    فرآوری قارچ
18)    بسته بندی تخم مرغ
19)    تبدیل ضایعات کشتارگاهی
20)    بازسازی و نوسازی واحدهای تولید خوراک دام
21)    قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
22)    تولید غذاهای آماده گوشتی و ساندویج سرد
23)    کشتارگاه صنعتی دام ( در شرق استان)
24)    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
25)    کشتارگاه صنعتی طیور ( بجز شرق)

ملاحظات در این استان :
* میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمی باشد.

اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان کرمانشاه
1)    فرآوری گوچه فرنگی(محصولات جدید)
2)    فرآوری پیاز
3)    درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
4)    انواع سردخانه و انبار های فنی
5)    درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
6)    درجه بندی و بسته بندی میوه
7)    قطعه بندی، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
8)    بسته بندی خشکبار و میوه های آجیلی
9)    کود آلی و زیستی
10)    فرآوری و بسته بندی انگور
11)    فرآوری یا بسته بندی حبوبات
12)    بسته بندی و انجماد آبزیان پرورشی
13)    بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
14)    بازسازی و نوسازی واحدهای ذرت خشک کنی
15)    تولید کمپوست قارچ
16)    فرآوری و بسته بندی بذر هیبرید ذرت
17)    بسته بندی و فرآوری تخم مرغ
18)    تبدیل ضایعات کشتارگاهی
اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان قم1-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
2-    انواع سردخانه ( بالای صفر ، زیر صفر و CA
3-    بازسازی و نوسازی پسته پاک کنی.
4-    فرآوری و بسته‌بندی انار
5-    تولید کود آلی و زیستی
6-    بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور.
7-    بسته‌بندی تخم مرغ
8-    فرآوری و بسته‌بندی گیاهان دارویی
9-    بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
10-    قطعه‌بندی ، بسته‌بندی و انجماد گوشت سفید
11-    تبدیل ضایعات کشتارگاهی.
اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان سیستان و بلوچستان1-    نوسازی و بازسازی و تکمیل واحدهای درجه‌بندی و بسته‌بندی خرما
2-    فرآوری پیاز
3-    انواع سردخانه به ویژه CA
4-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
5-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
6-    فرآوری سبزیجات به جز گوجه‌فرنگی
7-    فرآوری انگور
8-    درجه‌بندی و بسته‌بندی انار
9-    فرآوری میوه
10-    فرآوری خربزه
11-    پسته پاک کنی
12-    بسته‌بندی خشکبار
13-    عرقیات و گیاهان دارویی
14-    بسته‌بندی مرکبات
15-    فرآوری خرما
16-    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی و بسته‌بندی برنج.
17-    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
18-    کود آلی و زیستی
19-    بازسازی و نوسازی سردخانه
20-    قطعه‌بندی، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ

ملاحظات در این استان:
میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمی‌باشد


اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان خوزستان1-    نوسازی ، بازسازی و تکمیل واحدهای درجه‌بندی و بسته‌بندی خرما
2-    احداث بسته‌بندی و فرآوری خرما
3-    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
4-    فرآوری سبزیجات به جز سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی
5-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
6-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سیب‌زمینی و پیاز.
7-    فرآوری پیاز.
8-    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
9-    بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور.
10-    کشتارگاه صنعتی دام.
11-    درجه‌بندی و بسته‌بندی مرکبات
12-    قطعه‌بندی، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
13-    کود آلی و زیستی.
14-    تبدیل ضایعات کشاورزی.
15-    انواع سردخانه و انبارهای فنی.
16-    بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیب‌زمینی
17-    بسته‌بندی و فرآوری حبوبات.
18-    فرآوری‌های نوین شیلاتی
19-    تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی.

اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان خراسان جنوبی
1-    فرآوری زعفران ، زرشک ، زیره و عناب.
2-    عرقیات ، اسانس و عصاره گیاهی.
3-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
4-    انواع سردخانه و انبارهای فنی.
5-    طرح توسعه انواع فرآورده‌های لبنی نوین و بسته‌بندی‌های جدید.
6-    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
7-    کشتارگاه صنعتی دام.
8-    کود آلی و زیستی.
9-    بسته‌بندی تخم‌مرغ
10-    بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور.
11-    درجه‌بندی و بسته‌بندی انگور
12-    درجه‌بندی و بسته‌بندی گل و گیاه.
13-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری پسته.
14-    بازسازی و نوسازی انواع سردخانه.
15-    قطعه‌بندی، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ.
16-    انواع غذاهای آماده مرغ و سوسیس و کالباس مرغ.

ملاحظات در این استان:
اسانس‌ها و عصاره گیاهی در قالب کدهای مصوب می‌باشد.
اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان بوشهر1-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
2-    انواع سردخانه
3-    بازسازی و نوسازی و تکمیل واحدهای درجه‌بندی و بسته‌بندی خرما
4-    فرآوری و بسته‌بندی انار.
5-    قطعه‌بندی، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ.
6-    فرآوری و تولید ژل و کمپوت از گیاه دارویی آلوئه‌ورا.
7-    فرآوری خرما.
8-    بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور.
اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان اصفهان1-    درجه‌بندی و بسته‌بندی پیاز و سیب‌زمینی
2-    فرآوری پیاز و سیب‌زمینی
3-    فرآوری و بسته‌بندی حبوبات
4-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
5-    فرآوری و بسته‌بندی میوه
6-    بسته‌بندی خشکبار ، حبوبات و چای
7-    فرآوری و بسته‌بندی انگور و انار
8-    فرآوری و بسته‌بندی تخم مرغ
9-    بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور.
10-    قطعه‌بندی، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
11-    تبدیل ضایعات کشتارگاهی
12-    توسعه واحدهای بسته‌بندی و کنسرو ماهی
13-    فرآوری ضایعات کشاورزی
14-    کود آلی و زیستی
15-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری پسته
16-    بازسازی و نوسازی واحدهای کشتارگاه دام و طیور
17-    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
18-    بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیب‌زمینی
19-    کشتارگاه صنعتی دام
20-    بسته‌بندی عسل
21-    بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
22-    بازسازی و نوسازی واحدهای بسته‌بندی گوشت و فرآورده‌های آن
23-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری سبزیجات
24-    ذرت خشک کنی
25-    واحدهای فرآوری پسته
26-    بسته‌بندی بذور اصلاح شده
27-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآورده‌های گوشتی
28-    فرآوری پر
29-    سردخانه زیر صفر

ملاحظات در این استان:
میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمی‌باشد

اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان آذربایجان‌شرقی1-     فرآوری میوه ( از جمله چیپس و ... )
2-     فرآوری سبزیجات به جز گوجه‌فرنگی
3-     فرآوری سیب‌زمینی ( از جمله فرنچ فرایز ، پودر و ...)
4-     درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزیجات ( سیب‌زمینی ، پیاز ، سایر سبزیجات ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای )
5-     بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انگور ( کشمش )
6-     فرآوری و بسته‌بندی انگور
7-     بسته‌بندی یا فرآوری حبوبات ( آرد نخود و ... )
8-     فرآوری و بسته‌بندی خشکبار و میوه‌های آجیلی.
9-     بسته‌بندی بذر
10- عرقیات و اسانس گیاهی
11- انواع پکتین
12- بسته‌بندی و فرآوری تخم مرغ
13- قطعه‌بندی ، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
14- کشتارگاه صنعتی دام.
15- تبدیل ضایعات کشتارگاهی
16- کود آلی و زیستی
17- انواع سردخانه به ویژه CA و انبارهای فنی.
18- تولید غذاهای آماده گوشتی
19- فرآوری پیاز
20- بازسازی و نوسازی صنایع لبنی نوین
21- بازسازی و نوسازی سردخانه
22- بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور
23- بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام
24- فرآوری پر مرغ

ملاحظات در این استان:
-         میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمی‌باشد.
-         فرآوری سبزیجات به جز رب گوجه‌فرنگی بلامانع می‌باشد.
-         احداث واحد بسته‌بندی بذر منوط به دریافت مجوز از موسسه ثبت و گواهی بذر می‌باشد.
-         عرقیات گیاهی و اسانس‌ها در قالب کدهای مصوب می‌باشد
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان همدان1)    فرآوری و بسته بندی انگور
2)    فرآوری و بسته بندی سیب زمینی
3)    درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
4)    فرآوری سبزیجات  بجز پیاز و گوجه فرنگی
5)    ترشیجات و شوریجات
6)    درجه بندی و بسته بندی میوه
7)    انواع سردخانه بویژه C.A و انبار های فنی
8)    بسته بندی خشکبار و حبوبات
9)    قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
10)    نوسازی و بازسازی انبارهای نگهداری سیب زمینی
11)    کود آلی و زیستی
12)    کشتارگاه صنعتی دام
13)    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
14)    بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور
15)    بازسازی و نوسازی واحدهای کشتارگاه دام و طیور
16)    بازسازی و نوسازی انواع سردخانه

ملاحظات در این استان:
*فرآوری سبزیجات به جز گوجه فرنگی و پیاز بلامانع می باشد
*احداث واحد خوراک دام و طیور منوط به تجهیز خط به دستگاه پلیتساز می باشد.
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان مرکزی1)    فرآوری پیاز و سیب زمینی
2)    درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
3)    انواع سردخانه بویژه C.A و انبارهای فنی
4)    درجه بندی و بسته بندی  سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
5)    درجه بندی و بسته بندی گل و گیاه
6)    درجه بندی و بسته بندی حبوبات
7)    فرآوری سبزجات به جز گوجه فرنگی
8)    فرآوری و بسته بندی انگور
9)    فرآوری و بسته بندی انار
10)    فرآوری پسته
11)    تبدیل ضایعات کشتارگاهی
12)    کود آلی و زیستی
13)    طرح توسعه انواع فرآورده های لبنی نوین یا بسته بندی  های جدید با نگاه صادرات
14)    قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
15)    بازسازی و نوسازی واحدهای پسته پاک کنی
16)    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انگور
17)    بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
18)    بازسازی و نوسازی واحدهای تولید خوراک دام و طیور
19)    بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیب زمینی
20)    بازسازی و نوسازی واحدهای کشتارگاه دام و طیور

اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان گلستان1)    فرآوری سیب زمینی
2)    درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
3)    درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
4)    انواع سردخانه بویژه C.A و انبار های فنی
5)    فرآوری زیتون ( بجز کنسرو)
6)    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری زیتون
7)    انواع کود آلی و زیستی
8)    بسته بندی یا فرآوری تخم مرغ ( پودر ، مایع پاستوریزه و ...)
9)    کشتارگاه صنعتی دام
10)    بسته بندی و انجماد و فرآوری آبزیان ( سوسیس و کالباس ، خمیر و ...)
11)    قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
12)    بازسازی و نوسازی واحدهای شالی کوبی
13)    فرآورده های جدید از برنج
14)    بازسازی و نوسازی کشتارگاه های طیور
15)    طرح توسعه انواع فرآورده های لبنی  نوین یا بسته بندی  های جدید با نگاه صادرات
16)    بازسازی و نوسازیواحدهای صنایع لبنی
17)    پروتئین دامی از سویا
18)    بسته بندی گیاهان دارویی
19)    بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور

اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان کرمان
1)    درجه بندی و بسته بندی  سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
2)    بازسازی و نوسازی و تکمیل واحدهای درجه بندی و بسته بندی خرما
3)    انواع سردخانه (بالای صفر، زیر صفر، CA)
4)    بسته بندی خشکبار
5)    نوسازی و بازسازی واحدهخای پسته پاک کنی
6)    عرقیات و گلاب و اسانس
7)    بسته بندی گیاهان دارویی
8)    فرآوری و بسته بندی انار
9)    درجه بندی و بسته بندی میوه
10)    فرآوری و بسته بندی خرما
11)    درجه بندی و بسته بندی مرکبات
12)    کود آلی و زیستی
13)    تولید پودر یونجه
14)    قطعه بندی، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
15)    تبدیل ضایعات کشتار گاهی
16)    بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور
17)    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی

اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان قزوین1-    فرآوری میوه
2-    فرآوری قارچ
3-    انواع سردخانه به ویژه CA
4-    درجه‌بندی و بسته‌بندی گیاهان دارویی.
5-    بسته‌بندی خشکبار
6-    تبدیل ضایعات کشاورزی
7-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
8-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری زیتون.
9-    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
10-    بسته‌بندی و فرآوری تخم مرغ
11-    فرآوری و بسته‌بندی انگور
12-    فرآورده‌ها و محصولات گوشتی آماده.
13-    قطعه‌بندی، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
14-    کود آلی و زیستی
15-    فرآوری زیتون
16-    ذرت خشک کنی
17-    طرح توسعه انواع فرآورده‌های لبنی نوین یا بسته‌بندی‌های جدید با نگاه صادرات
18-    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
19-    بازسازی و نوسازی واحدهای کشتارگاه دام و طیور
20-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انگور
21-    بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور
22-    رب گوجه فرنگی به روش اسپتیک.

ملاحظات در این استان:
میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمی‌باشد
اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان سمنان1-    فرآوری سیب‌زمینی
2-    انواع سردخانه به ویژه CA و انبارهای فنی.
3-    فرآوری و بسته‌بندی انگور
4-    قطعه‌بندی، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
5-    پسته پاک کنی ، بسته‌بندی و فرآوری پسته بر پایه صادرات.
6-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری پسته.
7-    فرآوری میوه.
8-    بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور.
9-    بازسازی و نوسازی انبارهای نگهداری سیب‌زمینی
10-    کود آلی و زیستی
11-    طرح توسعه انواع فرآورده‌های لبنی نوین یا بسته‌بندی‌های جدید با نگاه صادرات.
12-    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.

ملاحظات در این استان:
میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمی‌باشد.
اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان خراسان شمالی1-    درجه‌بندی و بسته‌بندی انگور
2-    انواع فرآورده‌های انگور ( سرکه ، آبغوره ، شیره ، ژله ، مارمالاد ، روغن هسته انگور و ...)
3-    انواع سردخانه ( بالای صفر ، زیر صفر و CA و انبارهای فنی )
4-    بسته‌بندی خشکبار ، آجیل ، حبوبات و نخودپزی.
5-    درجه‌بندی و بسته‌بندی میوه.
6-    طرح توسعه انواع فرآورده‌های لبنی نوین و بسته‌بندی‌های جدید
7-    فرآوری پیاز
8-    کشتارگاه صنعتی دام.
9-    قطعه‌بندی ، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ.
10-    تبدیل ضایعات کشتارگاهی
11-    کود آلی و زیستی و ورمی کمپوست.
12-    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی.
13-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انگور
14-    بازسازی و نوسازی انواع سردخانه.
15-    بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی.
16-    بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری سبزی و میوه ( از جمله رب اسپتیک)
17-    شوریجات ( به جز خیارشور) ترشیجات و مرباجات.
18-    انواع غذای آماده و ساندویج و سالاد فصل
19-    بسته‌بندی انواع بذر
اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان چهارمحال و بختیاری1-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سیب‌زمینی
2-    فرآوری سیب‌زمینی
3-    فرآوری و بسته‌بندی انگور
4-    بسته‌بندی یا فرآوری حبوبات.
5-    بسته‌بندی خشکبار و میوه‌های آجیلی
6-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی و صیفی.
7-    فرآوری قارچ
8-    فرآورده‌های نوین لبنی
9-    بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
10-    قطعه‌بندی، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ.
11-    تبدیل ضایعات کشتارگاهی
12-    کود آلی و زیستی
13-    بسته‌بندی و انجماد آبزیان پرورشی.
14-    بسته‌بندی تخم‌مرغ.
15-    انواع سردخانه به ویژه CA و انبارهای فنی
16-    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی

اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان ایلام1-    ترشیجات و شوریجات
2-    انواع سردخانه ( بالای صفر، زیرصفر و ...)
3-    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
4-    قطعه‌بندی، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ.
5-    فرآوری و بسته‌بندی حبوبات.
6-    ذرت خشک کنی.
7-    کود آلی و زیستی
8-    طرح توسعه انواع فرآورده‌های لبنی نوین یا بسته‌بندی‌های جدید.
9-    کشتارگاه صنعتی دام و طیور
10-    تولید فرآورده‌های گوشتی
11-    بسته‌بندی و انجماد آبزیان پرورشی.
12-    عمل‌آوری و بسته‌بندی گیاهان دارویی.
13-    پشم خام کنده شده.
14-    سردخانه زیر صفر

اولویت سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان اردبیل1-    فرآوری و بسته‌بندی سیب‌زمینی
2-    بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیب‌زمینی
3-    درجه‌بندی و بسته‌بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه‌ای
4-    فرآوری میوه ( از جمله میوه خشک ، چیپس ، اسلایس و ...)
5-    فرآوری یا بسته‌بندی حبوبات
6-    قطعه‌بندی، بسته‌بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ.
7-    احداث انواع سردخانه به ویژه CA سردخانه زیر صفر و تونل انجماد
8-    انواع اسانس و افزودنی‌های غذایی
9-    کود آلی و زیستی
10-    تبدیل ضایعات و زائدات کشتارگاهی
11-    بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
12-    بازسازی و نوسازی واحدهای ذرت خشک کنی
13-    بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
14-    تجهیز و توسعه واحدهای خدمات سردخانه‌ای و انبارهای فنی
15-    بسته‌بندی بذر
16-    درجه‌بندی و بسته‌بندی گیاهان دارویی
17-    تولید عصاره و عرقیات و اسانس گیاهان دارویی
18-    تولید کنسرو قارچ
19-    فرآوری سبزیجات
20-    تولید انوا غذای آماده از سبزیجات ( انواع سالاد فصل ، سالاد الویه و ...)
21-    بسته‌بندی تخم‌مرغ

ملاحظات در این استان:
میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمی‌باشد


با تشکر از: پایگاه اطلاع رسانی فرصتهای اشتغال، کارآفرینی و سرمایه گذاری