اولویتهای سرمایهگذاری صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در استانهای کشور به تفکیک موضوع به شرح زیر می باشد.
این اولویت ها در سال 1391 توسط دفتر امور صنایع کشاورزی معاونت آب و خاک و صنایع وزارت جهادکشاورزی به روز شده و به استان ها ابلاغ گردیده است.
لازم به ذکر است هریک از موارد فوق دارای روند اجرایی خاص می باشد که در بخش فرآیندهای سایت می توان روال مربوطه و مدارک و شرایط لازم را مشاهده نمود همچنین جهت اخذ تسهیلات در قالب کارگروه طرح توسعه بخش کشاورزی موضوعات در ستاد شهرستان که زیر نظر فرماندار تشکیل شده است مطرح و مورد تصویب قرار می گیرد. دبیرخانه ستاد مذکور که تسهیلات آن از محل اعتبارات قانون هدفمندی یارانه ها و توسط صندوق توسعه ملی تهیه شده است در مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ها مستقر می باشد.
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان جیرفت و کهنوج
1) فرآوری سیب زمینی و پیاز
2) درجه بندی و بسته بندی سیب زمینی و پیاز
3) درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
4) خشک کردن ذرت
5) انواع سرد خانه بویژه C.A و انبارهای فنی
6) شوریجات و ترشیجات
7) فرآوری سبزیجات
8) بسته بندی و فرآوری خرما
9) بازسازی و نوسازی واحدهای بسته بندی خرما
10) فرآوری زیتون ( بجز کنسرو)
11) فرآوری کنجد
12) کود آلی و زیستی
13) درجه بندی و بسته بندی مرکبات
14) قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
15) طرح توسعه انواع فرآورده های لبنی نوین و بسته بندی های جدید
16) بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیب زمینی
17) بازسازی و نوسازی سردخانه ها
18) فرآوری و بسته بندی حنا
19) کشتارگاه صنعتی دام و طیور
ملاحظات در این استان:
- فرآوری سبزیجات به جز رب گوجه فرنگی بلامانع می باشد.
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان هرمزگان1) بازسازی و نوسازی و تکمییل واحدهای درجه بندی و بسته بندی خرما
2) درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
3) انواع سرد خانه
4) فرآوری پیاز
5) درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
6) فرآوری سبزیجات بجز گوجه فرنگی و سیب زمینی
7) ترشیجات و شوریجات
8) فرآوری میوه
9) فرآوری و بسته بندی خرما
10) درجه بندی و بسته بندی مرکبات
11) قططعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
12) کشتارگاه صنایع دام ( در شمال استان)
13) فرآورده های جدید شیلاتی
14) کود آلی و زیستی
15) بازسازی و نوسازی واحدهای کشتار گاه دام و طیور
16) بازسازی و نوسازی انواع سردخانه
17) بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لنی
18) فرآوری و تولید پودر و ژله از برگ آلوئه ورا
ملاحظات در این استان:
- فرآوری سبزیجات به جز گوجه فرنگی و پیاز بلامانع می باشد
- احداث واحد خوراک دام و طیور منوط به تجهیز خط به دستگاه پلیت ساز می باشد.
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان لرستان1) ذرت خشک کنی
2) بازسازی و نوسازی واحدهای شالی کوبی
3) ترشیجات و شوریجات
4) فرآوری و بسته بندی انکور
5) درجه بندی و بسته بندی گل و گیاه
6) درجه بندی و بسته بندی سبزی، صیفی و محصولات گلخانه ای
7) فرآوری سبزیجات ( بجز پیاز ، سیب زمینی و گوجه فرنگی)
8) درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
9) بسته بندی و فرآوری حبوبات
10) فرآو.ری و بسته بندی خشکبار ( بویژه انجیر)
11) طرح توسعه انواع فرآورده های لبنی نوین یابسته بندی های جدید با نگاه صادرات
12) بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
13) انواع سردخانه بویژه C.A و انبارهای فنی
14) کود آلی و زیستی
15) قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
16) بسته بندی و انجماد آبزیان پرورشی
17) بازسازی و نوسازی واحدهای کشتارگاه دام و طیور
18) تبدیل ضایعات کشتارگاهی
ملاحظات در این استان:
- در ارتباط با انجیر سایر فرآورده ها و بسته بندی نیز در نظر می باشد.
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان کهکیلویه و بویر احمد1) درجه بندی، بسته بندی سبزی ، صیفی جات
2) انواع سردخانه بویژه C.A و انبار های فنی
3) ترشیجات و شوریجات
4) بسته بندی یا فرآوری حبوبات
5) فرآوری و بسته بندی انگور( سرکه ، آبغوره ، شیره ، قند، کشمش و ...)
6) بسته بندی و فرآوری انواع خشکبار ( بویژه انجیر، میوه خشک ، گردو و...)
7) انواع کودآلی ، زیستی و کود کمپوست
8) بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
9) بسته بندی و انجماد آبزیان پرورشی
10) تبدیل ضایعات گوشتی
11) تولید و بسته بندی عرقیات ، اسانس ، نوشابه و ... گیاهی
12) فرآوری میوه ( مربا، مارمالاد ، پوره ، لواشک ، حمیر ، شیره و قند و ...)
13) بازسازی و نوسازی واحدهای فراوری زیتون
14) بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
15) بازسازی و نوسازی واحدهای کشتارگاه دام و طیور
16) بازسازی و نوسازی سردخانه
17) واحدهای تولید بستنی ، کشک پاستوریزه
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان کردستان1- فرآوری سیب زمینی
a. درجه بندی و بسته بندی سیب زمینی و پیاز
b. درجه بندی و بسته بندی سبزی ،صیفی و محصولات گلخانه ای
c. بسته بندی حبوبات و خشکبار
d. فرآوری و بسته بندی انگور
e. انواع سردخانه بویژه C.A و انبار های فنی چند منظوره
f. درجه بندی و بسته بندی گیاهان دارویی
g. پودر عصاره مالت
h. قطعه بندی، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
i. فرآورده های گوشتی و غذاهای آماده
j. بازسازی و نوسازی کشتارگارگاه دام و طیور
k. کود آلی و زیستی
l. کشتار گاه صنعتی دام
m. درجه بندی و بسته بندی و فرآوری توت فرنگی
15- طرح توسعه انواع فرآورده های لبنی نوین یا بسته بندی های جدید با نگاه صادرات
16-بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
17-بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیب زمینی
18-بازسازی و نوسازی سردخانه ها
19-بسته بندی تخم مرغ
20-خشک کردن ذرت
21-بسته بندی قارچ
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان فارس1- فرآوری سیبزمینی و پیاز
2- درجهبندی و بستهبندی سیبزمینی و پیاز
3- اسانس و عرقیات گیاهی
4- درجهبندی و بستهبندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانهای
5- انواع سردخانه به ویژه CA و انبارهای فنی
6- فرآوری سبزیجات ( از جمله سبزی خشک)
7- فرآوری میوه ( از جمله میوه خشک )
8- پسته پاک کنی.
9- بستهبندی حبوبات ، خشکبار ( به ویژه انجیر )
10- تبدیل ضایعات کشتارگاهی.
11- کود آلی و زیستی
12- بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
13- فرآوری و بستهبندی انگور
14- فرآوری و بستهبندی انار
15- فرآوری و بسته بندی خرما
16- فرآوری و بسته بندی مرکبات
17- بازسازی و نوسازی واحدهای بستهبندی خرما
18- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری زیتون.
19- بازسازی و نوسازی واحدهای پسته پاک کنی.
20- بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی و صنایع تبدیلی برنج.
21- بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور.
22- کشتارگاه صنعتی دام.
23- غذای آماده و ساندویج سرد
24- بستهبندی یا فرآوری تخممرغ
25- غذاهای آماده از گوشت قرمز ، مرغ و آبزیان
26- غذاهای آماده از گوشت قرمز ، مرغ و آبزیان
27- فرآوری پر
28- کنسرو زیتون
ملاحظات در این استان: - میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمیباشد.
- فرآوری سبزیجات به جز رب گوجهفرنگی بلامانع میباشد.
- عرقیات گیاهی ، اسانسها، عصاره و درجهبندی گل و گیاه در قالب کدهای مصوب میباشد.
- در ارتباط با انجیر بستهبندی و سایر فرآوردههای آن نیز در نظر میباشد.
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان زنجان
1- فرآوری پیاز و سیر و سیبزمینی
2- درجهبندی و بستهبندی پیاز و سیبزمینی
3- بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیبزمینی
4- بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی.
5- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری زیتون ( کنسر و روغن و ...)
6- فرآوری زیتون ( به جز کنسرو )
7- فرآوری و بستهبندی میوه
8- درجهبندی و بستهبندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانهای
9- فرآوری سبزیجات به جز گوجهفرنگی
10- درجهبندی و بستهبندی و فرآوری انگور.
11- تبدیل ضایعات کشاورزی.
12- کود آلی و زیستی و ورمی کمپوست.
13- انواع سردخانه به ویژه CA
14- بستهبندی و فرآوری حبوبات.
15- انبارهای فنی محصولات کشاورزی به ویژه سیبزمینی
16- طرح توسعه انواع فرآوردههای لبنی نوین و بستهبندی
17- بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
18- انواع کنسرو یا بستهبندیهای لبنی.
19- انواع کنسرو با بستهبندیهای نوین.
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان خراسانرضوی1- فرآوری پیاز و سیر ( خشک شده و پودر و ...)
2- درجهبندی و بستهبندی پیاز و سیبزمینی
3- درجه بندی و بستهبندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانهای
4- فرآوری سبزیجات ( خشک کردن ، منجمد کردن و شوریجات و ... )
5- فرآوری هندوانه و خربزه.
6- درجهبندی و بستهبندی و فرآوری انار.
7- انواع سردخانه به ویژه CA ( اتمسفر کنترل شده )
8- درجهبندی و بستهبندی میوه.
9- درجهبندی و بستهبندی گل و گیاهان زینتی
10- بستهبندی و فرآوری انگور
11- فرآوری زعفران
12- تبدیل ضایعات کشتارگاهی.
13- بستهبندی یا فرآوری تخم مرغ ( پورد ، مایع پاستوریزه و ...)
14- کود آلی و زیستی
15- احداث کشتارگاه صنعتی طیور ( در برخی از شهرستانها )
16- نوسازی و بازسازی کشتارگاه صنعتی طیور.
17- بازسازی و نوسازی پسته پاک کنی.
18- بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی.
19- بازسازی و نوسازی انبارهای سیبزمینی
20- اسانسها، عرقیات و عصاره گیاهی.
21- تبدیل ضایعات کشاورزی.
22- کشتارگاه صنعتی دام.
23- بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور.
24- طرح توسعه انواع فرآوردههای لبنی نوین یا بستهبندیهای جدید.
25- بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی.
26- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انگور.
27- بازسازی و نوسازی واحدهای بستهبندی زعفران.
28- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری میوه و سبزی.
29- بازسازی ، نوسازی و توسعه سردخانهها
30- سردخانههای کوچک نگهدای میوه و سیبزمینی در محل مزرعه ( با ظرفیت حداکثر 1000 تن)
31- عملآوری میوه و سبزیجات
32- تولید غذاهای آماده و نیمه آماده و ساندویچ سرد.
33- بستهبندی مواد غذایی ( با روش اتمسفر کنترل شده و تحت خلاء)
34- فرآوری پر
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان تهران1- فرآوری میوه ( به ویژه محصولات خشک شده ، اسلایس شده و ...)
2- درجهبندی و بستهبندی گل و گیاه.
3- درجهبندی و بستهبندی انواع میوه.
4- انواع سردخانه به ویژه CA
5- درجهبندی و بستهبندی پیاز و سیبزمینی
6- درجهبندی و بستهبندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانهای.
7- تبدیل ضایعات و زائدات کشتارگاهی ( پودر استخوان و ...)
8- کود آلی و زیستی
9- فرآوری ضایعات کشتارگاهی.
10- بستهبندی یا فرآوری تخممرغ
11- بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
12- بازسازی و نوسازی انواع سردخانه
13- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری قارچ ، سبزیجات و میوه.
14- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری خشکبار و حبوبات.
15- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انواع گوشت.
16- بستهبندی بهداشتی عسل
17- پالیش موم کندوی زنبور عسل.
18- بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور.
19- غذاهای آماده و ساندویچ سرد
ملاحظات در این استان:میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمیباشد
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان البرز1- فرآوری میوه ( به ویژه محصولات خشک شده ، اسلایس شده و خمیری )
2- فرآوری سبزیجات به جز گوجهفرنگی
3- درجه بندی و بسته بندی انواع میوه و مرکبات
4- انوا سردخانه به ویژه CA
5- درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
6- درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانهای
7- بسته بندی خشکبار
8- بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
9- تبدیل ضایعات و زائدات کشتارگاهی ( پودر استخوان و ...)
10- قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
11- کود آلی و زیستی
12- درجهبندی و بستهبندی گل و گیاه
13- بازسازی و نوسازی انواع سردخانه
14- بسته بندی و فرآوری تخم مرغ
15- بازسازی و نوسازی کشتارگاههای دام و طیور
16- غذاهای آماده و ساندویچ سرد
17- بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور
ملاحظات در این استان :
- فرآوری سبزیجات به جز گوجهفرنگی ، پیاز و سیبزمینی بلامانع میباشد.
- میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمیباشد.
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان آذربایجانغربی1- درجهبندی و بستهبندی پیاز و سیبزمینی
2- درجهبندی و بستهبندی سبزیجات و محصولات گلخانهای
3- فرآوری میوه
4- ذرت خشک کنی
5- فرآوری و بستهبندی انگور
6- قطعهبندی، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
7- بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
8- بازسازی و نوسازی انواع سردخانه
9- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انگور.
10- بستهبندی عسل
11- کشتارگاه صنعتی دام و طیور.
12- عرقیات واسانس گیاهی
13- بستهبندی انواع بذر
14- کود آلی و زیستی
15- تولید غذاهای آماده گوشتی
16- بستهبندی تخممرغ
17- بستهبندی و انجماد آبزیان پرورشی.
18- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری میوه و سبزی.
19- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری خوراک دام.
20- بازسازی و نوسازی واحدهای انجماد و بستهبندی انواع گوشت.
21- بازسازی و نوسازی واحدهای بستهبندی عسل
22- سردخانه زیر صفر.
ملاحظات در این استان:
- میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمیباشد.
- احداث واحد بستهبندی بذر منوط به دریافت مجوز از موسسه ثبت و گواهی بذر میباشد.
- عرقیات و اسانسهای گیاهی در قالب کدهای مصوب میباشد.
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان یزد1) درجه بندی و بسته بندی سبزی، صیفی و محصولات گلخانه ای
2) درجه بندی ، بسته بندی و فرآوری گیاهان دارویی
3) انواع سردخانه ( بالای صفر، زیر صفر ، C.A)
4) تولید و بسته بندی عرقیات گیاهی
5) فرآوری سبزیجات بجز سیب زمینی و گوجه فرنگی
6) فرآوری پیاز
7) بسته بندی خشکبار
8) کود آلی و زیستی
9) بازسازی و نوسازی واحدهای پسته پاک کنی
10) پسته پاک کنی
11) درجه بندی ، بسته بندی انار
12) فرآوری خرما
13) قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
14) تبدیل ضایعات کشتارگاهی
15) بازسازی و نوسازی واحدهای فرآْوری انگور
16) بازسازی و نوسازی انواع سردخانه
17) بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
18) فرآوری پر
ملاحظات در این استان:
* عرقیات گیاهی ، اسانسها، عصاره و درجه بندی گل و گیاه در قالب کدهای مصوب می باشد.
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان مازندران
1) بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
2) درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
3) درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
4) فرآوری سبزیجات بجر پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی
5) ترشیجات و شوریجات
6) سیلو و خشک کردن شلتوک
7) تولید محصولات جدیداز برنج
8) فرآوری و بسته بندی انار
9) درجه بندی و بسته بندی مرکبات
10) فرآوری مرکبات
11) فرآوری و بسته بندی میوه
12) فرآوری زیتون ( بجز کنسرو)
13) انواع سردخانه ( سردخانه بالای صفر ، CA ، دومداره و زیر صفر)
14) کود آلی و زیستی
15) قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
16) بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لنبی
17) بازسازی و نوسازی کشتارگاه صنعتی دام و طیور
18) درجه بندی و بسته بندی قارچ خوراکی
19) بسته بندی گلاب و عرقیات و اسانس گیاهی
20) بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان گیلان1) باز سازی و نو سازی واحدهای شالی کوبی
2) فر آوری سبزیجات ( بجز پیاز و سیب زمینی و گوجه فرنگی)
3) درجه بندی و بسته بندی مرکبات
4) درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
5) فرآوری ، درجه بندی، و بسته بندی میوه
6) فرآورده های جدید از برنج
7) روغن از سبوس برنج
8) بسته بندی چای
9) کافئین از ضایعات چای
10) درجه بندی و بسته بندی گل و گیاه
11) درجه بندی ، بسته بندی و فرآوری گیاهان دارویی
12) تبدیل ضایعات کشاورزی
13) درجه بندی و بسته بندی انار شیرین و فرآوری انار ترش
14) بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری زیتون
15) انواع سردخانه
16) کود آلی و زیستی
17) فرآوری قارچ
18) بسته بندی تخم مرغ
19) تبدیل ضایعات کشتارگاهی
20) بازسازی و نوسازی واحدهای تولید خوراک دام
21) قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
22) تولید غذاهای آماده گوشتی و ساندویج سرد
23) کشتارگاه صنعتی دام ( در شرق استان)
24) بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
25) کشتارگاه صنعتی طیور ( بجز شرق)
ملاحظات در این استان :
* میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمی باشد.
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان کرمانشاه
1) فرآوری گوچه فرنگی(محصولات جدید)
2) فرآوری پیاز
3) درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
4) انواع سردخانه و انبار های فنی
5) درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
6) درجه بندی و بسته بندی میوه
7) قطعه بندی، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
8) بسته بندی خشکبار و میوه های آجیلی
9) کود آلی و زیستی
10) فرآوری و بسته بندی انگور
11) فرآوری یا بسته بندی حبوبات
12) بسته بندی و انجماد آبزیان پرورشی
13) بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
14) بازسازی و نوسازی واحدهای ذرت خشک کنی
15) تولید کمپوست قارچ
16) فرآوری و بسته بندی بذر هیبرید ذرت
17) بسته بندی و فرآوری تخم مرغ
18) تبدیل ضایعات کشتارگاهی
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان قم1- درجهبندی و بستهبندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانهای
2- انواع سردخانه ( بالای صفر ، زیر صفر و CA
3- بازسازی و نوسازی پسته پاک کنی.
4- فرآوری و بستهبندی انار
5- تولید کود آلی و زیستی
6- بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور.
7- بستهبندی تخم مرغ
8- فرآوری و بستهبندی گیاهان دارویی
9- بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
10- قطعهبندی ، بستهبندی و انجماد گوشت سفید
11- تبدیل ضایعات کشتارگاهی.
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان سیستان و بلوچستان1- نوسازی و بازسازی و تکمیل واحدهای درجهبندی و بستهبندی خرما
2- فرآوری پیاز
3- انواع سردخانه به ویژه CA
4- درجهبندی و بستهبندی سبزی، صیفی و محصولات گلخانهای
5- درجهبندی و بستهبندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانهای
6- فرآوری سبزیجات به جز گوجهفرنگی
7- فرآوری انگور
8- درجهبندی و بستهبندی انار
9- فرآوری میوه
10- فرآوری خربزه
11- پسته پاک کنی
12- بستهبندی خشکبار
13- عرقیات و گیاهان دارویی
14- بستهبندی مرکبات
15- فرآوری خرما
16- بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی و بستهبندی برنج.
17- بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
18- کود آلی و زیستی
19- بازسازی و نوسازی سردخانه
20- قطعهبندی، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
ملاحظات در این استان:
میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمیباشد
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان خوزستان1- نوسازی ، بازسازی و تکمیل واحدهای درجهبندی و بستهبندی خرما
2- احداث بستهبندی و فرآوری خرما
3- بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
4- فرآوری سبزیجات به جز سیبزمینی و گوجهفرنگی
5- درجهبندی و بستهبندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانهای
6- درجهبندی و بستهبندی سیبزمینی و پیاز.
7- فرآوری پیاز.
8- بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
9- بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور.
10- کشتارگاه صنعتی دام.
11- درجهبندی و بستهبندی مرکبات
12- قطعهبندی، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
13- کود آلی و زیستی.
14- تبدیل ضایعات کشاورزی.
15- انواع سردخانه و انبارهای فنی.
16- بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیبزمینی
17- بستهبندی و فرآوری حبوبات.
18- فرآوریهای نوین شیلاتی
19- تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی.
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان خراسان جنوبی
1- فرآوری زعفران ، زرشک ، زیره و عناب.
2- عرقیات ، اسانس و عصاره گیاهی.
3- درجهبندی و بستهبندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانهای
4- انواع سردخانه و انبارهای فنی.
5- طرح توسعه انواع فرآوردههای لبنی نوین و بستهبندیهای جدید.
6- بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
7- کشتارگاه صنعتی دام.
8- کود آلی و زیستی.
9- بستهبندی تخممرغ
10- بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور.
11- درجهبندی و بستهبندی انگور
12- درجهبندی و بستهبندی گل و گیاه.
13- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری پسته.
14- بازسازی و نوسازی انواع سردخانه.
15- قطعهبندی، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ.
16- انواع غذاهای آماده مرغ و سوسیس و کالباس مرغ.
ملاحظات در این استان:
اسانسها و عصاره گیاهی در قالب کدهای مصوب میباشد.
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان بوشهر1- درجهبندی و بستهبندی سبزی، صیفی و محصولات گلخانهای
2- انواع سردخانه
3- بازسازی و نوسازی و تکمیل واحدهای درجهبندی و بستهبندی خرما
4- فرآوری و بستهبندی انار.
5- قطعهبندی، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ.
6- فرآوری و تولید ژل و کمپوت از گیاه دارویی آلوئهورا.
7- فرآوری خرما.
8- بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور.
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان اصفهان1- درجهبندی و بستهبندی پیاز و سیبزمینی
2- فرآوری پیاز و سیبزمینی
3- فرآوری و بستهبندی حبوبات
4- درجهبندی و بستهبندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانهای
5- فرآوری و بستهبندی میوه
6- بستهبندی خشکبار ، حبوبات و چای
7- فرآوری و بستهبندی انگور و انار
8- فرآوری و بستهبندی تخم مرغ
9- بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور.
10- قطعهبندی، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
11- تبدیل ضایعات کشتارگاهی
12- توسعه واحدهای بستهبندی و کنسرو ماهی
13- فرآوری ضایعات کشاورزی
14- کود آلی و زیستی
15- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری پسته
16- بازسازی و نوسازی واحدهای کشتارگاه دام و طیور
17- بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
18- بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیبزمینی
19- کشتارگاه صنعتی دام
20- بستهبندی عسل
21- بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
22- بازسازی و نوسازی واحدهای بستهبندی گوشت و فرآوردههای آن
23- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری سبزیجات
24- ذرت خشک کنی
25- واحدهای فرآوری پسته
26- بستهبندی بذور اصلاح شده
27- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوردههای گوشتی
28- فرآوری پر
29- سردخانه زیر صفر
ملاحظات در این استان:
میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمیباشد
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان آذربایجانشرقی1- فرآوری میوه ( از جمله چیپس و ... )
2- فرآوری سبزیجات به جز گوجهفرنگی
3- فرآوری سیبزمینی ( از جمله فرنچ فرایز ، پودر و ...)
4- درجهبندی و بستهبندی سبزیجات ( سیبزمینی ، پیاز ، سایر سبزیجات ، صیفی و محصولات گلخانهای )
5- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انگور ( کشمش )
6- فرآوری و بستهبندی انگور
7- بستهبندی یا فرآوری حبوبات ( آرد نخود و ... )
8- فرآوری و بستهبندی خشکبار و میوههای آجیلی.
9- بستهبندی بذر
10- عرقیات و اسانس گیاهی
11- انواع پکتین
12- بستهبندی و فرآوری تخم مرغ
13- قطعهبندی ، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
14- کشتارگاه صنعتی دام.
15- تبدیل ضایعات کشتارگاهی
16- کود آلی و زیستی
17- انواع سردخانه به ویژه CA و انبارهای فنی.
18- تولید غذاهای آماده گوشتی
19- فرآوری پیاز
20- بازسازی و نوسازی صنایع لبنی نوین
21- بازسازی و نوسازی سردخانه
22- بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور
23- بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام
24- فرآوری پر مرغ
ملاحظات در این استان:
- میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمیباشد.
- فرآوری سبزیجات به جز رب گوجهفرنگی بلامانع میباشد.
- احداث واحد بستهبندی بذر منوط به دریافت مجوز از موسسه ثبت و گواهی بذر میباشد.
- عرقیات گیاهی و اسانسها در قالب کدهای مصوب میباشد
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان همدان1) فرآوری و بسته بندی انگور
2) فرآوری و بسته بندی سیب زمینی
3) درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
4) فرآوری سبزیجات بجز پیاز و گوجه فرنگی
5) ترشیجات و شوریجات
6) درجه بندی و بسته بندی میوه
7) انواع سردخانه بویژه C.A و انبار های فنی
8) بسته بندی خشکبار و حبوبات
9) قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
10) نوسازی و بازسازی انبارهای نگهداری سیب زمینی
11) کود آلی و زیستی
12) کشتارگاه صنعتی دام
13) بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
14) بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور
15) بازسازی و نوسازی واحدهای کشتارگاه دام و طیور
16) بازسازی و نوسازی انواع سردخانه
ملاحظات در این استان:
*فرآوری سبزیجات به جز گوجه فرنگی و پیاز بلامانع می باشد
*احداث واحد خوراک دام و طیور منوط به تجهیز خط به دستگاه پلیتساز می باشد.
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان مرکزی1) فرآوری پیاز و سیب زمینی
2) درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
3) انواع سردخانه بویژه C.A و انبارهای فنی
4) درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
5) درجه بندی و بسته بندی گل و گیاه
6) درجه بندی و بسته بندی حبوبات
7) فرآوری سبزجات به جز گوجه فرنگی
8) فرآوری و بسته بندی انگور
9) فرآوری و بسته بندی انار
10) فرآوری پسته
11) تبدیل ضایعات کشتارگاهی
12) کود آلی و زیستی
13) طرح توسعه انواع فرآورده های لبنی نوین یا بسته بندی های جدید با نگاه صادرات
14) قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
15) بازسازی و نوسازی واحدهای پسته پاک کنی
16) بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انگور
17) بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
18) بازسازی و نوسازی واحدهای تولید خوراک دام و طیور
19) بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیب زمینی
20) بازسازی و نوسازی واحدهای کشتارگاه دام و طیور
اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان گلستان1) فرآوری سیب زمینی
2) درجه بندی و بسته بندی پیاز و سیب زمینی
3) درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
4) انواع سردخانه بویژه C.A و انبار های فنی
5) فرآوری زیتون ( بجز کنسرو)
6) بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری زیتون
7) انواع کود آلی و زیستی
8) بسته بندی یا فرآوری تخم مرغ ( پودر ، مایع پاستوریزه و ...)
9) کشتارگاه صنعتی دام
10) بسته بندی و انجماد و فرآوری آبزیان ( سوسیس و کالباس ، خمیر و ...)
11) قطعه بندی ، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
12) بازسازی و نوسازی واحدهای شالی کوبی
13) فرآورده های جدید از برنج
14) بازسازی و نوسازی کشتارگاه های طیور
15) طرح توسعه انواع فرآورده های لبنی نوین یا بسته بندی های جدید با نگاه صادرات
16) بازسازی و نوسازیواحدهای صنایع لبنی
17) پروتئین دامی از سویا
18) بسته بندی گیاهان دارویی
19) بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان کرمان
1) درجه بندی و بسته بندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانه ای
2) بازسازی و نوسازی و تکمیل واحدهای درجه بندی و بسته بندی خرما
3) انواع سردخانه (بالای صفر، زیر صفر، CA)
4) بسته بندی خشکبار
5) نوسازی و بازسازی واحدهخای پسته پاک کنی
6) عرقیات و گلاب و اسانس
7) بسته بندی گیاهان دارویی
8) فرآوری و بسته بندی انار
9) درجه بندی و بسته بندی میوه
10) فرآوری و بسته بندی خرما
11) درجه بندی و بسته بندی مرکبات
12) کود آلی و زیستی
13) تولید پودر یونجه
14) قطعه بندی، بسته بندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
15) تبدیل ضایعات کشتار گاهی
16) بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور
17) بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان قزوین1- فرآوری میوه
2- فرآوری قارچ
3- انواع سردخانه به ویژه CA
4- درجهبندی و بستهبندی گیاهان دارویی.
5- بستهبندی خشکبار
6- تبدیل ضایعات کشاورزی
7- درجهبندی و بستهبندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانهای
8- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری زیتون.
9- بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
10- بستهبندی و فرآوری تخم مرغ
11- فرآوری و بستهبندی انگور
12- فرآوردهها و محصولات گوشتی آماده.
13- قطعهبندی، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
14- کود آلی و زیستی
15- فرآوری زیتون
16- ذرت خشک کنی
17- طرح توسعه انواع فرآوردههای لبنی نوین یا بستهبندیهای جدید با نگاه صادرات
18- بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
19- بازسازی و نوسازی واحدهای کشتارگاه دام و طیور
20- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انگور
21- بازسازی و نوسازی واحدهای خوراک دام و طیور
22- رب گوجه فرنگی به روش اسپتیک.
ملاحظات در این استان:
میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمیباشد
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان سمنان1- فرآوری سیبزمینی
2- انواع سردخانه به ویژه CA و انبارهای فنی.
3- فرآوری و بستهبندی انگور
4- قطعهبندی، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ
5- پسته پاک کنی ، بستهبندی و فرآوری پسته بر پایه صادرات.
6- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری پسته.
7- فرآوری میوه.
8- بازسازی و نوسازی کشتارگاه دام و طیور.
9- بازسازی و نوسازی انبارهای نگهداری سیبزمینی
10- کود آلی و زیستی
11- طرح توسعه انواع فرآوردههای لبنی نوین یا بستهبندیهای جدید با نگاه صادرات.
12- بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
ملاحظات در این استان:
میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمیباشد.
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان خراسان شمالی1- درجهبندی و بستهبندی انگور
2- انواع فرآوردههای انگور ( سرکه ، آبغوره ، شیره ، ژله ، مارمالاد ، روغن هسته انگور و ...)
3- انواع سردخانه ( بالای صفر ، زیر صفر و CA و انبارهای فنی )
4- بستهبندی خشکبار ، آجیل ، حبوبات و نخودپزی.
5- درجهبندی و بستهبندی میوه.
6- طرح توسعه انواع فرآوردههای لبنی نوین و بستهبندیهای جدید
7- فرآوری پیاز
8- کشتارگاه صنعتی دام.
9- قطعهبندی ، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ.
10- تبدیل ضایعات کشتارگاهی
11- کود آلی و زیستی و ورمی کمپوست.
12- بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی.
13- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری انگور
14- بازسازی و نوسازی انواع سردخانه.
15- بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی.
16- بازسازی و نوسازی واحدهای فرآوری سبزی و میوه ( از جمله رب اسپتیک)
17- شوریجات ( به جز خیارشور) ترشیجات و مرباجات.
18- انواع غذای آماده و ساندویج و سالاد فصل
19- بستهبندی انواع بذر
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان چهارمحال و بختیاری1- درجهبندی و بستهبندی سیبزمینی
2- فرآوری سیبزمینی
3- فرآوری و بستهبندی انگور
4- بستهبندی یا فرآوری حبوبات.
5- بستهبندی خشکبار و میوههای آجیلی
6- درجهبندی و بستهبندی سبزی و صیفی.
7- فرآوری قارچ
8- فرآوردههای نوین لبنی
9- بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع لبنی.
10- قطعهبندی، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ.
11- تبدیل ضایعات کشتارگاهی
12- کود آلی و زیستی
13- بستهبندی و انجماد آبزیان پرورشی.
14- بستهبندی تخممرغ.
15- انواع سردخانه به ویژه CA و انبارهای فنی
16- بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان ایلام1- ترشیجات و شوریجات
2- انواع سردخانه ( بالای صفر، زیرصفر و ...)
3- بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
4- قطعهبندی، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ.
5- فرآوری و بستهبندی حبوبات.
6- ذرت خشک کنی.
7- کود آلی و زیستی
8- طرح توسعه انواع فرآوردههای لبنی نوین یا بستهبندیهای جدید.
9- کشتارگاه صنعتی دام و طیور
10- تولید فرآوردههای گوشتی
11- بستهبندی و انجماد آبزیان پرورشی.
12- عملآوری و بستهبندی گیاهان دارویی.
13- پشم خام کنده شده.
14- سردخانه زیر صفر
اولویت سرمایهگذاری صنعتی در بخش صنایع کوچک تبدیلی در استان اردبیل1- فرآوری و بستهبندی سیبزمینی
2- بازسازی و نوسازی واحدهای نگهداری سیبزمینی
3- درجهبندی و بستهبندی سبزی ، صیفی و محصولات گلخانهای
4- فرآوری میوه ( از جمله میوه خشک ، چیپس ، اسلایس و ...)
5- فرآوری یا بستهبندی حبوبات
6- قطعهبندی، بستهبندی و انجماد گوشت قرمز و مرغ.
7- احداث انواع سردخانه به ویژه CA سردخانه زیر صفر و تونل انجماد
8- انواع اسانس و افزودنیهای غذایی
9- کود آلی و زیستی
10- تبدیل ضایعات و زائدات کشتارگاهی
11- بازسازی و نوسازی واحدهای لبنی
12- بازسازی و نوسازی واحدهای ذرت خشک کنی
13- بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی
14- تجهیز و توسعه واحدهای خدمات سردخانهای و انبارهای فنی
15- بستهبندی بذر
16- درجهبندی و بستهبندی گیاهان دارویی
17- تولید عصاره و عرقیات و اسانس گیاهان دارویی
18- تولید کنسرو قارچ
19- فرآوری سبزیجات
20- تولید انوا غذای آماده از سبزیجات ( انواع سالاد فصل ، سالاد الویه و ...)
21- بستهبندی تخممرغ
ملاحظات در این استان:
میوه شامل انار ، انگور و مرکبات نمیباشد
با تشکر از: پایگاه اطلاع رسانی فرصتهای اشتغال، کارآفرینی و سرمایه گذاری